За нас

Ветеринарите во служба на здравјето на животните и луѓето

Достапни 24 часа, 7 дена во неделата, тим на доктори по ветеринарна медицина одговараат на Ваши прашања поврзани со здравјето на Вашите домашни животни и миленици.

4500
Корисници до сега
3200
Онлајн консултации
Постави прашање на ветеринар